dilluns, 11 de juliol del 2011

Dosrius es manifesta !!!

Ahir, vam assolir amb escreix l'objectiu que ens havíem plantejat. Un centenar de persones vam participar en una marxa pacífica pel centre del poble. La majoria havia vingut amb aquest objectiu, per la convocatòria del grup Indignats Dosrius, però també molts altres es van afegir espontàniament. Tot i la presencia simbòlica de representants sindicals i polítics del municipi, l'acte va ser totalment lliure de marca. Només ciutadans dels tres nuclis farts de de la mala gestió del equip de govern PSC-PM i ara també del PP.

Gairebé tothom que vam trobar al pas, va reaccionar amb suport cap a la iniciativa. Molts perplexes al llegir el fullet que anàvem repartint. Encara que sembli mentida, hi ha molta gent que viu totalment al marge del que passa al seu poble.

A la Plaça del Comú ens van aplegar més de dues-centes persones entre manifestats i vianants. La lectura del manifest, va esdevenir amb normalitat i desprès de la proclama d'algunes consignes, vam donar per acabada la marxa.

El manifest llegit ahir. L'hem entrat per instància a l'atenció del equip de govern.

Ara vindran les critiques dels "vividors", dels que ja els hi va bé com esta tot. Dels que han trobat en la política una manera fàcil de treure'n uns "calerons". Que si això durara quatre dies, que si es un grup polititzat, que si tot el que diuen és mentida. Això ja sabem que pasarà. Però hi ha quelcom molt important que han de saber ells. Què no pararem. Què no estem polititzats i què per tot el protestem és malauradament cert.

Sabreu de nosaltres molt aviat.

indignatsdosirus@googlegruop.com

Quants més siguem, menys riuran.

FORA VIVIDORS!!!


Õ Õ
  V
  ~




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada