divendres, 22 de juliol del 2011

Ciutadans i ciutadanes de Dosrius,

Diumenge 24, el grup d’Indignats de Dosrius hem organitzat una manifestació a la Glorieta Catalunya. Des de les 12:00 h tallarem el trànsit de la carretera durant uns minuts. L'objectiu és protestar per les actuacions de l'equip de govern: per l'atemptat constat a la sobirania del poble aïllan-lo de les decisions del govern municipal, l'evidencia de que els membres d'aquest govern només tenen un sol interès aconseguir un sou fàcil, el constat menysteniment de les associacions del poble que no se sotmeten als seus desitjos, l'acomiadament i persecució d'empleats municipals per raons subjectives, el constant deteriorament que pateixen els carrers i instal·lacions de certes zones del municipi, negligències mediambientals que han portat a l'Alcalde a estar imputat per la Justícia,  i una llarga llista de motius que omplirien pàgines senceres després de més de dotze anys del mateix tarannà.
Sabem que amb aquesta protesta podem ocasionar algunes molèsties, però la responsabilitat és de l'equip de govern amb els seus constants excessos i menysteniments al poble.
Tot i la constat campanya de manipulació de l'equip de govern, reiterem que NO representem cap col·lectiu concret. El grup d’Indignats de Dosrius som ciutadans i ciutadanes com tu que estem farts que ens prenguin el pel i hem decidit passar a l'acció. No ens aturarem fins que reaccionin i facin el que han de fer: servir al poble en lloc de servir-se’n.
Uneix-te a la protesta, quants més siguem menys riuran.

INDIGNATS DOSRIUS

Õ õ
  V
  ~

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada