dijous, 1 de setembre del 2011

No era flor d'estiu, continuem aquí.

Això no és una collonada de quatre arreplegats. No és una bretolada d'uns pocasoltes desocupats, ni res que s'hi assembli. És un ampli grup de la població farta de la classe política manipuladora, desvergonyida, rapinyaire, oportunista, egoista, mentidera i que només s'ocupa de mantenir la poltrona a qualsevol preu que governa aquest municipi.



I tu que penses fer? Quedar-te a casa i que els altres donin la cara per tu. Mou-te, ja!!! 

Defensa el que és teu. Si no tenim piscines publiques, aquest poble té menys valor i casa teva també val menys. Si gestionen malament la recollida de brossa a tu et toca pagar més de la taxa d'escombraries. Si és gasten els diners amb els seus sous, s'han de retallar serveis que tu no tindràs. Si els carrers per arribar fins a casa teva estan plens de bonys i forats ningú voldrà comprar o llogar casa teva. Si les instal·lacions esportives no són adequades tu hauràs de portar els teus fills als pobles veïns que si estan preparats. Si no hi ha un servei de policia proper i 24 h al dia tu no et sents segur. Si s'ofega a les associacions que no riuen les gracies del que manen, tu no tindràs diversitat d'activitats al municipi.
i molts exemples que t'afecten directament molt més del que et penses.  Els culpables de tot això són els que actualment governen l'Ajuntament de Dosrius i el pacte de PSC / PP ho fa possible durant quatre anys més.
 FORA VIVIDORS!!! 

Involucrat i participa per defensar el que és teu, contacte amb : indignatsdosrius@gmail.com

Õ õ
  V
  ~





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada