dissabte, 25 de juny del 2011

1ª Acció

Demà dilluns 27 a las 19:00 es celebra el ple al ajuntament de Dosrius. Proposem als indignats de Dosrius la primera acció "Fes sentir la teva veu al ple". Imprimeix el "Kit - ple" on trobaràs una careta i unes paperetes per votar (SI/NO). Quan el regidors votin una proposta el public també votara aixecant les paperetes i posant-se la mascara. Aixo ho hem de fer tots a la vegada, sense cridar, ni fer soroll, amb educació, amb respecte pel ple. Els hem de demostrar que son millors que ells i que ens han d'escoltar.

8 comentaris:

  1. Hem de focalitzar el missatge. Una protesta sense missatge clar, es dilueix i no te cap efecte. Si es vol aconseguir alguna cosa, s'ha de partir d'una base solida: 1 definir l'objectiu, 2 tenir suport popular i 3 ser constant. Per a mi l'objectiu és clar: Fer fora als vividors del sistema d'aquest govern, el suport popular el promouré fent extensiu el missatge a totes les persones que conec i la constància vol dir, que estaré a tots els plens que es facin duran tota la legislatura o fins que els vividors marxin, fent sentir el missatge.

    FORA VIVIDORS - ELS DINERS DEL POBLE S'HAN D'INVERTIR EN EL POBLE NO EN ELS VOSTRES SOUS.

    ResponElimina
  2. !!!Allí estaremos,para que sepan que no comulgamos con sus maneras,con sus mentiras,con su hipocresía y con su FALSEDAD,a por la dignidad,toda la ciudadanía de Dosrius al Pleno de mañanaa las 19 h,en el salón de actos del ayuntamiento!!!

    ResponElimina
  3. slogan,CUMPLIR LAS PROMESAS,BAJAROS LOS SUELDOS!!!
    BASTA DE MENTIRAS,CUMPLIR LAS PROMESAS!!!

    ResponElimina
  4. Demà portaré cartells A3 amb aquests missatges.

    ResponElimina
  5. Estoy hasta los huevos de que el dinero de mis impuestos se dedique a mantener a vividores.
    ¡¡¡ EL QUE QUIERA GANAR DINERO QUE TRABAJE !!!
    ¡¡¡ QUE DEJEN DE VIVIR DEL CUENTO !!!
    ¡¡¡ SI QUIEREN RESPETO, QUE SE LO GANEN !!!

    ResponElimina
  6. Gracies a tots per la vostra asistencia, aixo es el començament. Ens hem de fer forts i constants,hem fet el primer pas.

    ResponElimina
  7. Hoy me he sentido indignada, supongo que todos los que no han venido a la manifestación será por ignoráncia de esta, porque no entiendo que ha pasado, todos los que no han venido están deacuerdo con el Alcalde? espero que no, para la próxima pido que empapeleis el pueblo Canyamars y Can Massuet. Que se pierdan las vergüenzas, que la vergüenza tendrían que pasarla ellos y no pasearse por Dosrius como si nada. Espero noticias vuestras!! FORA ELS VIVIDORS!!!

    ResponElimina